Міліція на фіналі кубка України

01 червня 2011, 13:43
Власник сторінки
студент
0
12
Міліція на фіналі кубка України

На фіналі кубка України міліції наказали "по...бать мозги киевским"

Незабаром Євро 2012.

Добрий день, мене звати Дмитро і я хотів би розказати про нашу міліцію на фіналі кубка України в Сумах 2011 року. Звичайно, багато людей казатимуть, типу, ми самі винні (після подій на 1/2 кубка на Динамо стадіо). Але... Перше що розчарувало - це відсутність нормальної покрівлі перед стадіоном. Глина, земля, вода - все змішалось. І це, так би мовити, - фінал. Як виявилось пізніше, то фанати і вболівальники шахтаря заходили в іншому місці - де асфальт був!

І ось я, нарешті, стою біля воріт, які пропускають людей на територію стадіону Ювілейний. Раптом стягується беркут, який був пригнаний з Києва. Вони беруть і створюють начебто коло та починають просто робити давку. Жінки в істериці, чоловіки намагаються робити опір, але таке враження, що вони бетонні і опір дати було їм важко. Беркут звужує коло, людей носить то туди, то сюди, на ноги наступають. Один чоловік почав штовхати беркутівця та швидко був ледь не запакований іншими беркутами. Мені з якимось чоловіком ледь вдалось вирвати того бідного з ціпких лап цих псів. Більшість хотіла знати причину того, що мразі почали звужувати натовп і сворювати давку, яка і так була, але ніхто відповідати не збирався. На самому проході підрозділ Грифон стояв (теж ті ще тварини). Коли особа проходила, то її підштовхували вперед зі словами "Давай быстрее, давай проходи". Ну щоб ви уявляли, то це виглядало як в фільмах, наприклад, коли в`язнів виштовхують з машин чи вагонів конвой!

Після того, як я пройшов той чортів коридор, то побачив, як у мого товариша один з Грифона просто вирвав наш банер і швирнув його біля контейнера для сміття. Якогось чоловіка це заділо (по одягу видно було, що він є звичайним вболівальником) і разом з ним я почав наїжджати на тих псів. Смішно було те, що там нічого провокаційного не було, як і на інших банерах була лише емблема фанатського угрупування. Та не лише наш банер зазнав ганьби, а і деякі інші банери були так само "віджаті" мусорами. Також забиралися запальнички, просто швирялись до купи інших і шарфи. Та це все (як казали самі мусоріли) можна було забрати після матчу. Пояснення таким діям теж не було. Просто "нєльзя" і все!

Під час першого тайму ми вирішили піти і забрати його, та міліція на секторі не випустила нас. Після першого тайму я спробувати хотів забрати наш банер та грифон навіть не підпустив мене до нього. Зазнав фіаско та пішов знову на сектор, сказавши ментам, що повернусь за ним після матчу, як вони і казали.

Після другого тайму нас затримали на верхньому ярусі (я так зрозумів, щоб не виникла давка з людьми з нижнього ярусу, які саме виходили). Коли я одразу після свистка вибіг з сектору подивитися вниз, то вже тоді не побачив наш банер. Але подумав, що вже темно і просто не бачу його. На питання "А чому нас не випускають з ярусу?" відповідь була така - "не знаю". Коли ми нарешті спустились, то... банера нашого вже не було, лише стояли фанати, котрі розгортали свій банер, подивитись чи все нормально з ним, тому, що їх банер теж залишився за межами сектору, також були пусті коробки, запальнички. Люди не знаходили свої шарфи, банери, чи ще якісь речі. Я на посміх всіх почав ритися в контейнері, дістаючи звідти лише мокрі картонні коробки. На моє прохання сказати, хто стояв біля цього контейнеру... Відповідь яка була? Так, - "не знаю, все, идите!".

Одному хлопцю сказали, коли відібрали банер, типу, "извини, у нас просто приказ по...бать мозги киевским".

Ось так ми з`їздили в Суми на фінал. Хочеться сказати, що тут з цими банерами і Суркіс задіяний, який не може змиритися з переходом 2 роки тому людей з фан-сектору на 20-21 сектори, бо фанклубівські керівники відкатували гроші наші, спекулювали та дурили нас і тому він всяко намагається нас придушити. Та це не головне, головне те, що скоро це довбане Євро, а навіть з звичайними вболівальниками міліція так і не навчилась працювати.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: футбол,Шахтер,дизайнеры,фотограф,Сумы,Дмитрий Чернявский,Дмитрий Леонидович Чернявский,Чернявский Дмитрий
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.