Тустань 2011. Дух давнини

09 серпня 2011, 16:16
Власник сторінки
Вчитель, рекламіст
0
22
Тустань 2011. Дух давнини

Тустань 2011. Дух давнини

Цьогоріч уже вшосте на Львівщині у с. Урич Сколівського району відбувався фестиваль Тустань. Фестиваль, на відміну від попередніх років, відбувався не у вересні, а у серпні. Метою фестивалю було відтворити побут, звичаї та військові традиції нашого народу в часи Київської Русі, а також інших народів середньовічної Європи.

Цьогоріч фестиваль запам`ятався яскравими поєдинками бугуртів один на один, команда на команду та нічним штурмом фортеці. Організатори фестивалю також здивували гостей театром тіней "Див", актори якого магічними рухами відтворили основні чотири стихії на нашій планеті. Вразило глядачів і лазерне шоу, спроектоване на скелі, де колись стояла фортеця Тустань. Воно відтворило історію побудови укріплень та зобразило їх на скелях так як, на думку сучасних дослідників, вони виглядала в давнину.

Крім того, на території фестивалю діяло багато торгових місць та майстерень ремісників, де усі охочі могли випробувати себе чи то в гончарстві, чи у ковальстві, чи в іншому ремеслі, чи просто придбати будь-який виріб, що сподобався.

Як і кожен інший фест, цей фестиваль мав і музичну частину. Зі сцени заряджали енергією публіку такі фольк та рок колективи як "Люди добрі", "Kings & Beggars", Йорий Клоц, "Дивні", "Пан Пупець", "Один в каное" та ін.

Фестиваль видався велелюдним та цікавим завдяки максимальному відтворенню автентики тих давніх часів. Було багато іноземців а також туристів із сусідніх курортів Східниці та Трускавця.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: туризм,природа,горы,Карпаты,фестиваль,лес,культура,Тустань
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.