Експедиція Вікінгів по Дніпру

16 серпня 2011, 17:27
Власник сторінки
0
17
Експедиція Вікінгів по Дніпру

Експедиція Вікінгів по Дніпру

З 16 по 27 серпня 2011 спільна команда Німеччини та молоді України пройде Дніпром на двох човнах вікінгів частину шляху із відомого маршруту З варяг у греки, який пролягає територією України.

Судна, якими подорожуватимуть учасники проекту, є оригінальними човнами давніх вікінгів: вони були викуплені в музеї Осло та відреставровані для подорожей.

Проект проводиться ВО Німецька молодь в Україні спільно з громадською організацією Євро-Вікінг (Німеччина) під керівництвом Бургхарда Піеске, який обійшов під вітрилом земну кулю та перетнув Північну Атлантику на безмоторному човні вікінгів.

Протягом 12 днів учасники щодня долатимуть відстань у 50-70 кілометрів під вітрилами чи за допомогою весел. Програма експедиції не обмежується лише мандрівкою під вітрилами. Під час проекту буде проводитися курс тренінгів з акцентом на так звану Erlebnispädagogik (виживання в екстремальних умовах). Таким чином, юні мандрівники зможуть загартувати фізичне здоров`я, покращити знання німецької мови та зруйнувати хибні стереотипи під час міжкультурної комунікації.

Фінансова підтримка проекту здійснюється урядом ФРН через БФ Товариство Розвитку (GIZ / GfE Одеса) та Посольством Королівства Норвегія.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.