День знань в Технолого-економічному коледжі Білоцерківського НАУ

01 вересня 2011, 15:26
Власник сторінки
Головний кореспондент студентської газети "Медіа Коледж".
0
1124
День знань в Технолого-економічному коледжі Білоцерківського НАУ

День знань в Технолого-економічному коледжі Білоцерківського НАУ

1 вересня - хвилюючий і радісний день для всієї країни: для мільйонів учнів, студентів, їх батьків і рідних, для тисяч викладачів, вчителів, технічних працівників освітніх закладів. Починається навчальний рік, знову дзеленчать дзвоники, які кличуть школярів і студентів у навчальні аудиторії до такої нелегкої, але відповідальної праці – оволодівання знаннями. Усі турботи, пов’язані з навчанням, ще попереду, першого ж вересня зустрічаються старі друзі: однокласники, одногрупники, котрі обмінюються спогадами та враженнями від канікул.

Та головними учасниками цього свята є першокурсники. Цього року 350 молодих людей стали членами дружньої родини Технолого-економічного коледжу Білоцерківського Національного Аграрного Університету, і тепер з гордістю можуть назвати його alma mater.

З самого ранку хлопці та дівчата збирались біля першого корпусу, де їх вже чекали куратори. Першокурсники дивились один на одного з цікавістю. Відтепер вони – одногрупники, саме тут їм навчатися, спілкуватися, проводити дозвілля. О 10-й годині розпочалась урочиста подія – посвята у студенти. До нових членів нашої родини звернулись директор коледжу Лендрик Л.П. та почесні гості, серед яких: заступник Білоцерківського міського голови Антонюк М.А.; заступник директора Білоцерківського консервного заводу Урсол В.І.. та ін.

Учасники художньої самодіяльності своїми творчими номерами ще більш підживлювали відчуття свята. Кульмінацією заходу стало зачитування першокурсниками клятви студента. Першокурсники вже зрозуміли – починається нове життя. Життя, наповнене безсонними ночами та переживаннями, важкою, клопіткою працею. Але воно справді варте того, щоб навчатися у ТЕК БНАУ. Недарма стільки охочих мріють стати студентами саме нашого навчального закладу!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Белая Церковь,день знаний
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.