Майстерня громадської активності

14 жовтня 2011, 08:35
Власник сторінки
0
17
Майстерня громадської активності

„Майстерня громадської активності“

„Майстерня громадської активності“ - це партнерська програма Колегіуму ім. Теодора Гойсса Фонду ім. Роберта Боша та Спілки мовного та культурного обміну МітОст та Представництва фонда ім. Гайнріха Бьоля в Україні з українськими партнерами у сфері неформальної демократичної освіти молоді.

Програма націлена на підтримку місцевої та міжрегіональної громадянській активності молоді, на відповідальне ставлення до суспільних проблем, а також на пожвавлення співпраці українських організацій у сфері неформальної демократичної освіти молоді. Програма реалізується в різних регіонах України з 2008 року. У 2011 році окремі частини програми "Майстерні громадської активності" підтримуються Міжнародним Фондом Допомоги та Дружби (Україна) та Посольством Польщі в Україні.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Общество
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.