Свято борщу, козацтва та Покрови

15 жовтня 2011, 19:59
Власник сторінки
Головний кореспондент студентської газети "Медіа Коледж".
0
28
Свято борщу, козацтва та Покрови

Свято борщу, козацтва та Покрови

15 жовтня 2011 року в місті Біла Церква (Київської області) відбувся традиційний осінній ярмарок "Під Покровом Богородиці", в якому взяли участь підприємства торгового спрямування та вищі навчальні заклади - Білоцерківський національний аграрний університет, та Технолого-економічний коледж БНАУ.

На ярмарку було проведено свято борщу - відкритий конкурс-дегустацію, де кожен перехожий міг скуштувати смачний український борщ з пампушками та часником. Також на деяких столах можна було знайти і вареники з сиром, або пельмені.

Попри те, що надворі була температура +6°C і йшов холодний дощ, на святковій сцені публіку розважали художні колективи навчальних закладів, (які брали участь у ярмарку) та міста, в тому числі: Хор народної пісні Технолого-економічного коледжу, Народний аматорський театр пластичної драми "Театральна майстерня", хор "Батьківська нива" Білоцерківського національного аграрного університету ; актори Київського академічного музично-драматичного театру ім. П.К. Саксаганського, та ін.

Після виступу художніх колективів розпочалась ігрова програма "Козацькі забави для всіх бажаючих".
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: литература,праздники,Борщ,Ярмарка,Белая Церковь
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.