Бути здоровим та модним

17 жовтня 2011, 08:10
Власник сторінки
Журналіст
0
16
Бути здоровим та модним

Бути здоровим та модним

15 жовтня під час 29-го Українського тижня моди презентували спортивну лінію одягу до Євро-2012 від ТМ «Пара Solo» та відомого українського плавця, срібного призера Олімпіади у Сіднеї Дениса Силантьєва. Об’єднала спортсмена та дизайнерів спільна мета – популяризування здорового способу життя.

Місія представити загалові результат такої роботи випала дітям відомих в Україні людей: акторів, телеведучих, спортсменів, бізнесменів, політиків. Вирішили подивитися, як їх малеча впорається з роллю моделей, Володимир Горянський, Ольга Сумська та Віталій Борисюк, Тала Калатай, Ольга Фреймут, Галіна, Дядя Жора, Маргарита Січкар та Владислав Ващук, Валід Арфуш, Олег Ляшко.

Формату показу був наближений до футбольного дійства – із відповідними декораціями, елементами яскравого шоу. Творили його Олександр Геращенко (переможець третього сезону танцювального талант-шоу «Танцюють всі!», один з найбільш універсальних танцюристів країни, хореограф) та епатажна Марта Жир (партнерка Олександра в тому ж телевізійному проекті). Саме їх танець у футбольному ритмі відкривав показ.

По черзі діти вітчизняних селебретіс виходили на подіум-футбольне поле в одязі кольорів національних збірних з футболу України та Польщі. На синьо-жовтих футболках хлопців втілилися елементи української чоловічої вишиванки. Дівчата ж на показі представили біло-червону гамму.

Пройшов захід у рамках проекту «Футбол – гра мільйонів». Як розповів Денис Силантьєв, участь дітей у показі найперше має залучити їх до спорту, зацікавити футболом, дати можливість відчути себе частинкою великого чемпіонату. «Уже зараз декому з них справді захотілося грати в футбол у цьому одязі», – поділився першими успіхами відомий спортсмен після завершення дійства.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: дети,депозит,банки Украины,Mercedes-Benz Kiev Fashion Days
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.