В Укрінформі відбувся семінар Медіа: за свободу та діалог чи проти?

21 жовтня 2011, 20:08
Власник сторінки
тележурналистка
0
26
В Укрінформі відбувся семінар Медіа: за свободу та діалог чи проти?

В Укрінформі відбувся семінар Медіа: за свободу та діалог чи проти?

20 жовтня в прес-центрі Українського національного інформаційного агентства - Укрінформ відбувся семінар "Медіа: за свободу та діалог чи проти".

Захід проходив у вигляді круглого столу, учасниками якого були юні журналісти, кожен з яких підготував власну доповідь про своє бачення свободи слова на сучасному українському медіапросторі.

На семінарі активно обговорювались проблеми дитячого телебачення в Україні, питання "мовної ворожнечі", основні засади дипломатії та етики журналістів.

До участі в заході також були запрошені представники органів державної влади, зокрема Голова Державного комітету телебачення і радіомовлення України Олександр Курдінович, Голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Володимир Манжосов, Заступник Міністра Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України Борис Жебровський, Генеральний директор Українського національного інформаційного агентства Укрінформ Олександр Децик, журналісти провідних видань, керівники дитячих телестудій.

Організатор семінару - Фонд "Відкрита політика" за підтримки Посольства Швейцарії в Україні.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Свобода слова,СМИ,Сталин
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.