Скаути передали вифлеємське світло львівському римо-католицькому митрополиту

24 грудня 2011, 17:18
Власник сторінки
0
17
Скаути передали вифлеємське світло львівському римо-католицькому митрополиту

Скаути передали вифлеємське світло львівському римо-католицькому митрополиту

Традиційно напередодні Свят-Вечора скаути Організації Українських Скаутів (ОУС) відвідують Главу Римо-Католицької Церкви в Україні Львівського Римо-Католицького митрополита Архиєпископа Мечислава Мокшицького з Вифлеємським Світлом.

Не вийняток стала і цьогорічна акція. 23 грудня 2011о 17:30 скаути Організації Українських Скаутів (ОУС) передали Вифлеємське Світло Главі Римо-Католицької Церкви в Україні Львівському Римо-Католицькому митрополиту Архиєпископу Мечиславу Мокшицькому.

Скаути подякували за пастирську опіку та благословення акції ОУС Вифлеємське Вифлеємське Світло 2011 та за духовну опіку над українською молоддю та вірними Архидієцезії, Архиєпископ висловив бажання тіснішої співпраці поміж Церквою та молодіжними громадськими організаціями в тому числі і з Організацією Українських Скаутів а також підкреслив важливість християнського виховання молоді. Також високо оцінив діяльність Організації Українських Скаутів (ОУС).

Скаути Організації Українських Скаутів передаючи Світло Владиці побажали щоб Вифлеємське Світло зігрівало теплом всю Львівську Архидієцезію Римо-католицької Церкви в Україні.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Вифлеем
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.