Чи місце дітям на Галерах? Виставка творів дитячих художніх студій

24 січня 2012, 13:36
Власник сторінки
0
27
Чи місце дітям на Галерах? Виставка творів дитячих художніх студій

Чи місце дітям на Галерах?

В сьогочасному українському суспільстві побутує стереотип: сучасна молодь - пропаща. Більше 3-ьох годин щодень вона марнує перед телевізором. Від 1 до 3 годин – в мережі Інтернет. Дитяча злочинність з року в рік зростає – на 3% у 2011 р. порівняно з 2010 р.
На вулицях, подвір`ях та у парках міст швендяють підозрілі компанії жовторотої молоді напідпитку та з цигаркою в дзьобі, тривожачи пенсіонерок та жіночок з колясками.

Але кожного дня якась частина цієї "пропащої" молоді вирушає творити, вчитись, працювати у класах художніх майстерень, шкіл або студій, удосконалюючи власну майстерність та стверджуючи самобутність.

З 13 по 22 січня 2012 року в Експоцентрі Вінницької торгово-промислової палати проходила "АртГалера-2012" - 14 міжрегіональна виставка творів мистецтва. Організатори презентували живопис, скульптуру та графіку місцевих досвідчених майстрів, а також вихованців дитячих художніх студій Вінниці та області.

Саме дитячі роботи на "Артгалері" вражають найбільше. Погляньмо на них та порадіємо – у нинішнього покоління є майбутнє. Нехай українські економічні досягнення найближчого десятиліття оповиті сумнівами та мороком, дітям обов`язково знайдеться місце на галерах – АртГалерах.

P.S. Фотографії творів демонструються з дозволу Експоцентру ВТПП.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: выставка,дети,Винница,художник,Українська Громада,Форум порятунку Києва
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.