Львівські скаути заразили всіх епідемією доброти

18 лютого 2012, 09:18
Власник сторінки
0
7
Львівські скаути заразили всіх епідемією доброти

Львівські скаути заразили всіх епідемією доброти

17-го лютого 2012 року львівські скаути Організації Українських Скаутів (ОУС) провели заходи до Дня Доброти в рамках акції “Епідемія Доброти” 2012, яка проводиться 17 лютого по цілій Україні а також в декількох країнах Світу. Акція пройшла в одній з шкіл міста Львова, а саме у СЗШ №99, де були залучені також учні цієї школи а також школярі інших шкіл міста Львова. Оскільки цьогорічна зима дуже холодна тому львівські скаути вирішили утриматися від проведення флеш-мобу тому цього року формат акції був трішечки інакшим ніж минулого року. Окрім 1-ї Скаутської Дружини Львівської ім.Короля Данила (ОУС) до проведення акції долучилася також і 2-га Дружина Львівська ім. Княгині Ольги (ОУС-д), які прийняли участь в такій акції вперше.
Як проходила акція ??? Було декілька заходів, які провели скаути а саме:
Скаути зробили скриньку доброти, куди всі могли б кидати свої бажання та побажання. Кожен школяр зміг кинути в цю чарівну скриньку з побажаннями. Побажання були різними. Хтось хотів миру у всьому світу. хтось просив здоровя для мати і тата або вчительки.
Скаути провели також реєстр добрих справ. де запитували людей, які гарні справи вони робили або робили їм… Це завдання було з нелегких, оскільки не всі наважувалися відповісти відверто про свої добрі справи сьогодні.
Також скаути розвішали стікери на кожному шкільному кабінеті з побажаннями та привітання а також гарними словами.
Також був проведений майстер-клас з піонірки, яку провели для школярів скаути 1-ї Дружини Львівської ім.Короля Данила (ОУС)
Окрім зацікавленості дітей небайдужими залишилися і вчителі: ця акція дуже важлива- діляться своїми враженнями вчителі- тому що вона заставляє задуматися над потребою творити добро…
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: ОУС,Скаути,Організація Українських Скаутів
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.