Let`s Do It. Зробимо Україну чистою!

13 травня 2012, 10:58
Власник сторінки
0
15
Let`s Do It. Зробимо Україну чистою!

Let`s Do It. Зробимо Україну чистою!

28 квітня 2012рік. м. Запоріжжя. Міжнародний соціальний проект «Let`s Do It!», який спрямований на те, щоб очистити від сміття нашу спільну домівку. До цієї ініціативи вже долучилися більш ніж 81 країна світу.
Метою дня є звернення уваги звичайних громадян до таких заходів, які не пов’язані з загально - обов`язковими суботниками, до свого прекрасного міста, так як за купами сміття складно роздивитись красу кожного куточка міста. З молоді завжди починались усі соціальні та державо - утворюючі кроки до розвитку, тому ми своїм прикладом показуємо усім що це зовсім не складно: зібрати друзів і на протязі трьох годин зробити важливу річ. Тому що тут ми народились. Саме тут нам жити та відпочивати , та саме тут нам виховувати своїх дітей. Ми діти своєї молодої країни. Ми, віком її незалежності. Кому окрім нас виховувати у людях повагу до міста та культуру відпочинку. Якщо би наші громадяни були трішки відповідальнішими та звертали увагу на навколишнє середовище, ми не збирались би в цей день, та не витрачали час на виправлення чиїхось помилок та не вихованості.
В акції приймали участь представники "Надра" банк, ініціативні групи молоді міста, студенти Запорізького електротехнічного коледжу. Організатор: Антон Обрезков. Координатори: Артем Кучерявий, Кирило Петрів. Фотограф: Дмитро Жиров.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Запорожье,молодежь,акция
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.