Лісоруби і дерибанщики змагались за право бути директором нацпарку

21 травня 2012, 11:56
Власник сторінки
0
15
Лісоруби і дерибанщики змагались за право бути директором нацпарку

Лісоруби і дерибанщики змагались за право бути директором нацпарку

21 травня під станами Державної агенції лісових ресурсів відбулась акція проти знищення Національного природного парку «Гомільшанські лісти».

22 травня Державною агенцією лісових ресурсів України має бути призначення нового директора НПП "Гомільшанські ліси". За поданням Голови Зміївської районної державної адміністрації Мураєва Є.В. пропонується призначити директором НПП «Гомільшанські ліси» депутата Зміївської райдержадміністрації Сєвєріна І.О. Саме ця особа у травні 2010 р. ініціювала кампанію за ліквідацію національного парку як такого.

Працівники парку і громадкість глибоко обурені спробами призначити директором нацпарку особу, яка публічно виступала за його знищення і добре розуміємо, яка доля може спіткати НПП «Гомільшанські ліси» якщо це таки станеться.

Під час акції, учасники розіграли театралізовану сцену, в якій два "претенденти"-лісники на посаду директора національного парку демонстрували Лісагенству своє вміння рубати та дерибанити, та для наглядності розпилювали макет національного парку.

"Це лише початок і надлі ми будемо стежити за ситуацію в парку, і у випадку призначення Северина на посаду директора, будемо продовжувати проводити наступні акції, поки питання не буде вирішено на користь парку та природи", - запевняють природоохоронні активісти.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: природа,леса,парк,акция,пикет,Лесники
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.