Змагання з тактичної стрільби серед команд ЦСО А СБУ

15 червня 2012, 17:16
Власник сторінки
громадська організація
0
99
Змагання з тактичної стрільби серед команд ЦСО А СБУ

Змагання з тактичної стрільби серед команд ЦСО А СБУ

15 травня 2012 на полігоні в Кончі-Заспі відбулись змагання з тактичної стрільби Центру спеціальних операцій «А» СБ України. У змаганнях взяли участь 18 команд з усієї Україні.

Переможцями Змагань були оголошені:

Третє командне місце - Команда 5-ого Управління № 52 (Кременчук) Друге командне місце – Команда 3-ого Управління № 32 (Крим) Перше командне місце – Команда 3-ого Управління № 31 (Крим)

Також, були визначені переможці в особистих заліках. Офіційну церемонію нагородження відкрив перший заступник начальника Центру спеціальних операцій «А» СБ України генерал-майор Костянтин Сірик. У своєму вітальному слові він сказав, що учасники показали справжню майстерність. «Вважаю, що Змагання досягли головної мети, і думаю, що ми будемо декілька разів на рік проводити подібні заходи», - додав він.

Співорганізатором змагань виступило Київське відділення Міжнародної асоціації ветеранів підрозділів антитерору "Альфа". У церемонії нагородження взяв участь Голова Київського відділення Асоціації «Альфа» Анатолій Новак. «Для виконання завдань, які ставить керівництво Служби Безпеки України перед Центром спеціальних операцій «А», Підрозділ повинен знаходитись у постійній високій бойовій готовності. Такі змагання дають можливість перевірити не тільки поточний стан Підрозділу, а й постійно удосконалювати свої навики та вміння», - звернувся до учасників змагання Анатолій Новак.

Керівництвом Асоціації «Альфа» був затверджений приз за перше місце - 18 комплектів футбольної форми для передачі їх підшефній Асоціації Київській дитячій юнацькій спортивній школі "Чемпіон-Дарниця". Голова Київського відділення Асоціації вручив переможцям призи та побажав всім учасникам перемог у подальших змаганнях.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: СБУ,стрельба
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.