На хвилі підтримки наших футболістів

19 червня 2012, 15:44
Власник сторінки
Журналіст
0
21
На хвилі підтримки наших футболістів

На хвилі підтримки наших футболістів

18 червня 2012 року Фонд підтримки молодіжного та олімпійського плавання організував концерт в рамках проекту «На хвилі Євро 2012» з метою пропаганди здорового способу життя серед населення та молоді зокрема.

Саме зараз, в рамках проведення Євро 2012 в Україні, все більше людей почали звертати увагу на власне здоров’я. Враховуючи те, що на нашій команді зараз лежить надзвичайно велика відповідальність, в першу чергу за честь країни, Фонд вирішив підтримати збірну таким чином, аби вона відчула, що наші серця та думки разом із нею.

У концерті взяли участь Денис Силантьєв, Соломія Вітвицька, Альоша, Олександр Лещенко, Ольга Сумська, Віталій Борисюк, Аріна Домські та дует «Врода», показавши тим самим свою прихильність до футболу.

«Мені надзвичайно приємно, що завдяки нам, спортсменам, про Україну дізнається все більше та більше людей. Ми виводимо країну на новий рівень, завдяки якому нас поважають. Незважаючи на те, що я плавець, також я палкий прихильник футболу. Адже давно вже так ніщо не об’єднувало країну, як Євро 2012. Ця атмосфера, в якій зараз перебуваємо, варта багато чого. Усі ми, зараз, творимо маленьку історію України. Ми вже частинка визначної події – Євро 2012. Відповідальність, яка лежить на нашій команді, – це честь нашої країни. Від нас зараз команда потребує підтримки, адже зі свого досвіду можу сказати, що це вже половина успіху», – зазначив президент Фонду підтримки молодіжного та олімпійського плавання Денис Силантьєв 18 червня.

Реалізація цього проекту об’єднала на одній сцені зірок шоу-бізнесу, спорту, журналістів разом із дітьми Бучанської школи-інтернату, які у той вечір вперше у житті вийшли на велику сцену як ведучі вечора. Їхніми ж партнерами стали Соломія Вітвіцька, Аня Борисюк та Кирил Охрименко.

Підтримали проект «На хвилі Євро 2012» модельне агентство Merilyn Media Group, туристична компанія Idriska Tour. А партнером проекту виступив продюсерський центр «Зірковий шлях» та Мартін Каде, керівник Програми профілактики ВІЛ/СНІДу Німецького товариства міжнародного співробітництва (Джі-ай-зет).

Інформація та фото надані Фондом підтримки молодіжного та олімпійського плавання
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Евро-2012,Киев,футбол,шоу-бизнес
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.