Світ о об`єктиві криворізького фотомайстра Наума Страшуна

29 червня 2012, 17:44
Власник сторінки
журналіст
0
30
Світ о об`єктиві  криворізького фотомайстра Наума Страшуна

Світ о об`єктиві криворізького фотомайстра Наума Страшуна

В Центрі творчості інвалідів криворізької громадської організації творчих інвалідів «Разом" відкрилася унікальна виставка професійного фотографа з 65 - річним стажем Наума Страшуна

«Цією виставкою, - говорить директор Центру Світлана Комарова, - ми відкриваємо нову сторінку в історії життя нашого Центру, де будуть представлені автори, які пережили лихоліття Великої Вітчизняної, які знали війну не за книжками а бачили все це власноруч, серед таких і наш автор. Наум Олександрович, випадково зайшов до нас на вогник і закохався в нашу організацію, ну а ми до безумства закохалися в його творчість».

В експозиції представлено понад 50 фоторобіт, що відображають весь творчий шлях фотомитця.. Більшість фотографій присвячено Кривому Рогу, його талановитим людям, дітям, єврейській тематиці.
«Сьогоднішня виставка-це результат всього мого життя - розповідає Наум Олександрович, - ще в 80 - 90 рр. ХХ століття, я активно виставлявся, коли більше 10 років знімав джазові фестивалі, що проходили в Кривому Розі.. З тих пір накопичилося багато робіт. Тут на виставці я навіть по новому поглянув на свої роботи. Як багато все - таки залежить від доброго оформлення та допомоги друзів які допомогли організувати цю виставку. Велика за це їм вдячність.

На відкритті виставки звучали слова подяки за прекрасні за змістом роботи, які відривають для глядачів цілу епоху, в якій живуть улюблені персонажі автора.

Колеги Наума Страшун по автотехнікуму, де він пропрацював багато років, знайомі, друзі відзначали у автора вроджений талант наповнювати свої портретні роботи дивовижним кольором і справді цікавими сюжетними лініями.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: природа,Кривой Рог
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.