Ніна Матвієнко в Житомирі: Цей край - моя Батьківщина, але мене сюди ніхто не запрошує

09 лютого 2013, 18:02
Власник сторінки
www.zhinka-online.com.ua
0
40
Ніна Матвієнко в Житомирі: Цей край  - моя Батьківщина, але мене сюди ніхто не запрошує

Ніна Матвієнко в Житомирі: Цей край - моя Батьківщина, але мене сюди ніхто не запрошує

Герой України Ніна Матвієнко родом з Житомирщини: з маленького поліського села, де вона провела дитинство.

«Цей край – моя душа, моє кохання. Втім, у Житомирі я всього лише третій раз в житті – не запрошують. Останній раз була ще за часів радянської влади. Але я не ображаюся, потрібно вміти прощати.»

Ніна Матвієнко приїхала на благодійний творчий вечір житомирської поетеси Марії Рудак організований на підтримку дітей-сиріт з інтернатних закладів.

Як зізналася співачка, вона з 11 років навчалася і виховувалася в інтернатах, бо зростала в багатодітній сім`ї, в якій крім неї було ще десятеро дітей. Тому, підкреслила Народна Артистка України Ніна Матвієнко, підтримати дітей - сиріт для неї справа честі.

Співачка була відвертою з житомирянами: поділилася спогадами про дитинство, батьків, рідне село. Свій талант, унікальний голос Ніна Матвієнко перейняла від батьків, адже вони обоє гарно співали. «А я свій голос передала доньці (Антоніні). Так мало статися –діти наше продовження.
Ніна Матвієнко в Житомирі співала наживо та закликала нікого не бути байдужою до долі дітей - сиріт.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Нина Матвиенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.