Reikartz Житомир - перший скандал навколо 4-зіркового готелю

14 лютого 2013, 18:45
Власник сторінки
0
32
Reikartz Житомир - перший скандал навколо 4-зіркового готелю

Reikartz Житомир - перший скандал навколо 4-зіркового готелю

Стрілянина у центрі міста - так пройшов день Святого Валентина у Житомирі. Готель «Reikartz Житомир» має 4-зірки та брудні руки. Сьогодні, близько 15.00 охоронець готелю намагався розстріляти звичайних робочих Асоціації "Житомирський моноліт" ТОВ "Замкове".
Новий готель мережі розташований в історичному та діловому центрі Житомира, поруч із Соборною площею. Готель такого рівня, а саме 4 зірки обов`язково повинен мати автостоянку, тому "Житомирський моноліт" надав свою земельну ділянку під паркування машин готелю. Проте, папери на володіння саме цією територією "Reikartz" досі і не підготував, тобто фактично, ділянка їм не належить!

Головний директор Асоціації "Житомирський моноліт", Нікулін Володимир Федорович, наказав двом своїм працівникам повісити замок на ворота автостоянки на термін підписання угоди. Працівники взялися до виконання наказу, аж раптом із чорного входу готелю вибіг охоронець і випустив 4 набої у зварювальний прилад. Після цього, охоронець погрожував працівникам, що наступного разу пристрелить когось із них..

Ми звернулися за коментарями до адміністратора готелю, проте він відмовився говорити будь-що, а дану подію оцінив як брехню та наклеп.

Працівники "Житомирського моноліту" налякані, вони аж ніяк не очікували озброєного нападу в історичному центрі Житомира.
Нагадаємо, що в понеділок готель організовує велику прес-конференцію, сподіваємося отримати пояснення дій охоронця там.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: стрельба,Житомир,отель
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.