Лебедине озеро на Південному бузі. У Вінниці поставили Чайковського на найбільшому в Європі фонтані

24 червня 2013, 14:31
Власник сторінки
0
28
Лебедине озеро на Південному бузі. У Вінниці поставили Чайковського на найбільшому в Європі фонтані

Лебедине озеро на Південному бузі. У Вінниці поставили Чайковського на найбільшому в Європі фонтані

В суботу, 22 червня, на Набережній Roshen у Вінниці презентували грандіозну шоу-програму Лебедине Озеро. Фантазія. Як пояснили організатори - це фантазія у стилі контемпорарі на тему класичного балету Петра Чайковського Лебедине Озеро, поставлена при використанні унікального мультимедійного комплексу, яким володіє найбільший в Європі плавучий фонтан. За даними організаторів, дійство зібрало близько 30 тисяч віничан та гостей міста. 

"Те, що сьогодні зібралось близько 30 тисяч людей разом, об’єднавшись, подивитись шоу, бути щасливими напередодні цих святкових днів - я думаю, це варто було того, щоб важко працювати над створенням цієї програми. Як би мені в житті вдалося зробити лише це - я життя прожив не дарма, дякуючи реакції людей", - сказав Петро Порошенко, чий фонд і корпорація Roshen організували захід.

Варто підкреслити, що це перша програма, яка була розроблена українськими фахівцям, адже чотири попередні розроблялись іноземними фахівцями. За словами розробників шоу, над створенням нової програми близько трьох місяців працювала команда провідних фахівців мультимедійного і музичного ринку зі 100 осіб.

Сам фонтан здивував своїм масштабом, і, відверто кажучи, заслуговує бути пам’яткою всеукраїнської величини. Нагадаємо, що свою роботу він розпочав 4 вересня 2011 року. Розташований фонтан в руслі річки Південний Буг, в районі острова Кемпа. 

За сукупністю характеристик фонтан Roshen є найбільшим в Європі і входить до десятки найбільш видовищних фонтанів світу та є єдиним у світі із системою занурення під воду на зиму. Фонтан нараховує п’ять програми тривалістю більше 20 хвилин та 8 коротких - тривалістю 5-6 хвилин.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Винница,фонтан,лицо,регистрация,документы,частный,предприниматель,СПД,ФЛП,физическое
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.