Міліціонер – корупціонер грошових купюр колекціонер

17 липня 2013, 09:43
Власник сторінки
Журналист
0
43

Міліціонер – корупціонер грошових купюр колекціонер

Міліція Солом’янського району кришує вокзальну шаурму
17 липня 2013 року. Попри усі розпорядження та закони, будь який, так званий контроль, у Києві торгові точки з шаурмою та іншою подібною продукцією невмирущі. У їхній діяльності, як виявляється не аби як зацікавлені ще й працівники районних УБЕЗів.
На сьогодні у столиці України діє розпорядження Київської міської державної адміністрації від 07.11.2008 р. N 1547 ( (Із змінами та доповненнями на жовтень 2010 року) "Про невідкладні заходи щодо впорядкування реалізації продуктів харчування в дрібнороздрібній торговельній мережі м. Києва.
Дехто з підприємців, які займаються реалізацією шаурми признаються, що їх "кришують" співробітники Управління по боротьбі з економічною злочинністю. Схоже, на одного із таких слідчих із Солом’янського РУ ГУ натрапили журналісти "Антикорупційного Бюро України" на пл. Вокзальній, 3. Він не зважив за потрібне відрекомендуватися медійникам, які повідомили про злочин міліцію. Крім того, усіляко заважав працювати журналістам, перешкоджаючи їхній професійній діяльності. У разі продовження зйомок погрожував "затягати" по судах. Коли громадські активісти забажали написати заяву про злочин на бланку, він відповів: "Якщо вам треба, то йдіть і купуйте папір". А отже, цей слідчий поповнив ряди хамів в органах, бо розмовляти по людськи та виконувати свої службові обов"язки схоже його не навчили.
Закрити незаконно діючий МАФ із шаурмою слідчий УБЕЗу відмовився. Дивно, що саме він приймав подібне рішення, а не слідчо-оперативна група. Власник торгової точки, показав документ правоохоронцю з дозволом на торгівлю, з його слів від головного санітарного лікаря Південно-Західної залізниці. Журналістам цей папірець, нажаль, побачити не вдалося. Але ж МАФ знаходиться на території Солом"янського району столиці, до чого тут взалі залізниця. Виходить, що слідчий Солом’янського УБЕЗу покриває злочин санепідемстанції залізничної дороги.
У багатьох випадках такі дозволи "липові", бо як повідомила столична санепідслужба, їхнім органом подібні дозволи не видавалися взагалі. "Кришує" слідчий Солом’янського УБЕЗу торгівлю шаурмою чи ні вирішувати читачам, а факти вперто говорять про порушення міліціонером законодавства, а от же про його пряму зацікавленість у незаконній діяльності ось таких торгових точок.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: корупція,Солом’янський УБЕЗ,Антикорупційного Бюро України
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.