Через рік після реконструкції проспект Бажана почав тріщати по швах

07 серпня 2013, 15:35
Власник сторінки
волонтер
0
24
Через рік після реконструкції проспект Бажана почав тріщати по швах

Через рік після реконструкції проспект Бажана почав тріщати по швах

Одна з найкращих ділянок дороги нашої країни - проспект Бажана почав тріщати по швах. Нагадаємо, що перед початком чемпіонату з футболу «Євро-2012» українська влада звітувала про прекрасний стан автомобільних доріг України. Особливу увагу приділили проспекту Бажана, асвальтне покриття на ньому замінили від початку до кінця, вісім кілометрів шляху. Були затрачені величезні кошти для того щоб створити дорогу європейського рівня.

І ось проспект відсвяткував рік після свого відновлення. І що ми бачимо? Минулорічний асвальт місцями почали замінювати на новий. 04 серпня бригади робітників займалися відновленням ділянки дороги від метро Вирлиця до метро Бориспільська. Мешканці міста не розуміють, як же так сталося. Чи то дійсно асвальт покладений неякісно? Куди ж тоді поділися затрачені мільйони? Або ж нечисті на руку чиновники хочуть якнайбільше коштів витягти з державного бюджету? Відповіді на це питання поки що немає, але смішно починати ремонтувати дорогу, якій лише рік.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Киев,дороги,Ямы,проспект Бажана
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.