У Чернівцях відбувся IV Міжнародний поетичний фестиваль Meridian Czernowitz

11 вересня 2013, 10:49
Власник сторінки
0
20
У Чернівцях відбувся IV Міжнародний поетичний фестиваль Meridian Czernowitz

У Чернівцях відбувся IV Міжнародний поетичний фестиваль Meridian Czernowitz

IV Міжнародний поетичний фестиваль "Meridian Czernowitz" відбувся у Чернівцях з 6 по 8 вересня 2013 року.
Чернівці стали одним із фестивальних міст поетичного турне, яке проходить за маршрутом Київ-Чернівці-Львів-Берлін-Бремен.
На фестиваль були запрошені відомі поети й письменники з Австрії, Англії, Білорусії, Ізраїлю, Молдови, Німеччини, Польщі, Росії, Румунії, США, України та Швейцарії. Серед відомих українських літературів були присутні Ю.Андрухович, С.Жадан, Т.Прохасько, Д.Лазуткін, М.Кіяновська та ін.
Поетичні читання, презентації та мистецькі перформанси відбувалися в різних частинах Чернівців, на т.зв. локаціях. Загалом було задіяно більше двадцяти локацій. "Мерідіан" проходив переважно в поетичному форматі, проте були представлені також кінематографічні, музичні й театральні жанри.
Родзинкою фестивалю було створення "поетичних вагонів", в яких поети зачитували вірші своїм прихильникам і просто пасажирам. Такі вагони курсували з Києва до Чернівців та з Чернівців до Львова.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: СПУ,Черновцы,фестиваль,культура,Україна,Чернівці,Європа,мистецтво,Поезія,мерідіан
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.