З Днем фізичної культури і спорту!!!

09 вересня 2017, 14:08
Власник сторінки
Член ГО "ПОСТУП", активіст, журналіст
1
44

Шановні спортсмени, тренери, любителі та прихильники активного способу життя, уболівальники!

Прийміть сердечні вітання з Днем фізичної культури і спорту. Саме фізична культура є для людини джерелом здоров’я і довголіття.
Білоцерківщина завжди славилась досягненнями спортсменів, була і є пропагандистом активного способу життя. На престижних змаганнях наші спортсмени демонструють вагомі досягнення та здобувають пальми першості не лише на Київщині і Україні, а й в Європі та світі. Примножують спортивну скарбницю слави і численні перемоги наших визнаних майстрів, тренерів міжнародного класу, авторитет яких значно впливає на популяризацію масової фізичної культури на Білоцерківщині. Улюблені заняття фізкультурою і спортом стали нерозривною часткою життя для багатьох місцевих жителів.
Висловлюю слова вдячності всім спортсменам-активістам і ветеранам спортивного руху, тренерам, вчителям фізичного виховання, прихильникам та вболівальникам.
Користуючись нагодою бажаю усім, хто безмежно захоплений фізичною культурою і не стоїть осторонь виру спортивного життя - міцного здоров’я, бадьорості духу, вдалих стартів і нових яскравих перемог.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
ТЕГИ: Спорт
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.