Японія домомогає українским олімпійцям

20 січня 2017, 18:34
Власник сторінки
журналист
0
48
Японія домомогає українским олімпійцям
Посол Японії в Україні Шігекі Сумі та Ірина Дерюгіна підписують угоду. Фото-Сергія Комісарова

Уряд Японії надав Україні безвітплатну фінансову допомогу в рамках програми підтримки культурних проектів "КУСАНОНЕ" на суму 74, 470 дол.США.

Збираємося до Японії! Ні, не я собисто, і не мої близькі чи друзі. Йдеться про українських гімнастів, які готуються до літньої Олімпіади-2020, яка відбудеться у японській столиці. Сьогодні на вулиці українських спортсменів - олімпійців - справжнє свято!  Уряд Японії надав Україні безвітплатну фінансову допомогу в рамках програми підтримки культурних проектів "КУСАНОНЕ" на суму 74, 470 дол.США. Ця велечезна (за мірками вітчизняного спорту) сума потрапить до Української федерації гімнастики. І - нікому більше. За японські гроші нашим "збірникам" придбають сучасне спортивне обладнання, на якому вони  готуватимуться до Олімпійських ігор у Токіо. Плюс до цього (за ці ж кошти) для спортсменок, які займаються художньою гімнастикою, буде придбано комфортабельний автобус. Ось так! 20 січня за участю Надзвичайного та Повноважного Посла Японії в Україні Шігекі Сумі відбулася урочиста церемонія підписання грантової угоди на придбання спортивної амуніції для українських  атлетів.З української сторони цей довгоочікуваний документ підписала віце-президент Української Федерації Гімнастики Ірина Дерюгіна. Подробиці про цю справді чудову подію дивіться у спеціальному репортажі на каналі Ukrvideotravel y Youtube. І не забувайте про наше прохання, друзі : підписуйтеся на канал Ukrvideotravel, адже ми працюємо для вас!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
ТЕГИ: Японія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.