Благодійний турнір з волейболу заради дітей України

25 травня 2016, 00:49
Власник сторінки
журналіст, громадський діяч
0
27

21 та 22 травня на майданчику «Райдуга», що біля озера Радунка, відбувся LIGHT турнір з паркового волейболу серед чоловічих та змішаних команд.

Даний турнір мав на меті благодійну місію – підтримати ініціативу Благодійного фонду «Заради дітей України», а саме проект «Тепло в кожен дитячий будинок». Реалізацію даного проекту Благодійний фонд розпочав з першого місяця поточного року. Основна його мета – утеплення дитячих будинків по всій території України. На волейбольний турнір завітали представники благодійної організації, які розповіли про дитячий заклад, який знаходиться в Луганській області і також потребує невідкладної допомоги з утепленням: «Кремінська обласна спеціальна загальноосвітня школа-інтернат – це заклад, де навчаються і проживають 72 дитини-інваліда з наслідками поліомієліту та ДЦП. На сьогодні у школі-інтернат гостро постало питання  заміни 25 віконних блоків в спортивних та тренажерному залах, щоб запобігти втраті тепла у приміщенні. Наш фонд вже має ряд успішних проектів у рамках вище зазначеної програми – утеплено 5 закладів у 5-ти областях України (Одеська, Харківська, Черкаська, Київська та Запорізька). Але на черзі ще є 11 установ, яким треба така ж допомога. Маємо надію, що Ви підтримаєте ініціативу нашої організації та разом ми швидше і якісніше покращимо умови проживання цих діток». З боку організатора змагань – Київської федерації волейболу – всі внески команд, зібрані в даному турнірі, були передані у фонд благодійної організації. Також були і добровільні внески від окремих осіб. В результаті до Благодійного фонду «Заради дітей України» для підтримки проекту по утепленню було передано 3 400 грн. Благодійна організація дуже вдячна Київській федерації волейболу за підтримку та фінансову допомогу проекту. Також окреме спасибі Вірі Олександрівні Маковенко за неодноразову допомогу фонду та за запрошення на турнір, який зрушив проект з утеплення ще на один крок вперед. Приємно усвідомлювати, що люди, які займаються популяризацією та розвитком спорту, вкладають свої сили і в благодійні заходи. З такою підтримкою реалізація будь-яких проектів не матиме перешкод!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
ТЕГИ: Спорт,дети,благотворительность,Тепло,Луганская область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.