У Харкові пройшов унікальний турнір з ножового бою.

27 березня 2016, 15:22
Власник сторінки
0
169
У Харкові пройшов унікальний турнір з ножового бою.

Як може виглядати стара, добра поножовщина між декількома патріотичними організаціями правого спрямування, в хорошому сенсі цього слова, дивиться в ексклюзивному фотоальбомі і відеосюжеті.

Суботнього ранку в тренувальному залі громадянського корпусу Азов, на Білогірській відбувся турнір зі спортивного ножового бою «Кубок Blade Brothers 2016» організований однойменним клубом спортивного ножового бою, цивільним корпусом Азов і бійцями роти спеціального призначення «Східний Корпус»

Крім активістів і бійців вище зазначених організацій, участь в турнірі взяли клуб ножового і палочного бою Fratria Fortis, клуб ножового бою К2К, спортсмени з багатьох куточків України, - Дніпропетровська, Львова, Луцька. «Вболівати за своїх» прийшли безліч друзів, члени сім'ї.

Клуб, що заснував у Харкові даний турнір має досить цікаву передісторію. Молоді люди почали тренуватися в Харкові в 2007 році, після того, як хтось із жителів міста запропонував на Харківфорумі, кілька спільних тренувань з ножового бою, Пропозиція знайшла безліч відгуків, але коли мова зайшла про справу, на тренування прийшли троє людей. Олександр Воробєй, майбутній засновник клубу, і два його друга.

Спочатку спортсмени просто билися макетами, потім почали вивчати літературу, їздити на різні семінари. В результаті склалася оригінальна система, яка згодом довела свою ефективність, та дозволили займати перше місце по числу призових нагород в Україні

Сьогодні клуб Blade Brothers крім звичайних спортивних тренувань для звичайних людей, організовує безліч майстер-класів для бійців ЗСУ, спецпідрозділів, добровольчих батальйонів. Має безліч філій в інших містах. Проводить власний турнір «Кубок Blade Brothers». Учасники змагань розділені на три категорії, - ветерани (досвідчені спортсмени), аматори (новачки, до півроку, вперше на змаганнях), жінки. Порядок змагань бійців з різних категорій перемішаний у випадковому порядку, що робить турнір цікавим для глядача від початку і до оголошення переможців. П'ятеро суддів, що представляють різні організації уважно стежать за проведенням кожного бою з різних кінців залу, і виносять рішення колегіально.

Відчути напружену атмосферу змагань Ви можете переглянувши фотоальбом і відеосюжет...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
ТЕГИ: Харьков,турнир,батальон Азов
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.