Київ у топі - кияни отримали бронзу!

23 березня 2016, 12:11
Власник сторінки
0
34
Київ у топі - кияни отримали бронзу!

У Києві пройшов 27 традиційний щорічний турнір з бально-спортивних танців «Парад Надій», організований київською «Школою танців Федорчук».

27 та 28 лютого у Києві близько тисячі пар  з різних країн взяли участь у фестивалі. Змагання проходили у різних вікових категоріях -  від "бебі" до "сеньйорів". Любителі та  професіонали змагалися в латиноамериканських танцях (самба, ча-ча-ча, румба, пасадобль, джайв) і танцях європейської програми (повільний вальс, танго, віденський вальс , фокстрот і квікстеп).

 Оцінити майстерність спортсменів  було запрошено справжніх світових зірок спортивного танцю - висококваліфікована суддівська колегія з України та Європи. На змагання приїхали спортсмени з Молдови, Білорусії, Китаю та Італії.

Турнір «Парад націй» у цьому році став справжньою яскравою подією саме для українців, адже на п’єдестал постійно підіймалися пари з Києва, Харкова та Одеси. Кубок від генерального партнера торговельної мережі «Фокстрот» отримала  пара з Києва, що теж не може не радувати. Господарі кубку Андрій Михайлов та Анна Богачова  поділились своїми враженнями та зауважили, що були дуже здивовані та неймовірно щасливі перемозі, адже фокстрот є одним із найскладніших танців, а конкуренція на паркеті була дуже серйозна.

На фестивалі у категорії «Молодь 1» та «Молодь2»  відзначилась нова, нещодавно сформована пара з Києва - Денис Лебедєв та Юлія Жукова із клубу "Inter-Dance". У обох категоріях  пара зайняла призові місця та отримала бронзу! Один із тренерів спортсменів Мартинюк Олена не могла втримуватись від коментарів,- « Я дуже задоволена результатом! Ця пара була сформована декілька місяців тому. Вони дуже переживали за результати. Раніше вони мали інших партнерів з якими приймали участь у цьому змаганні і завжди займали призові місця, але то були станцьовані за декілька років пари, тому ми сподівались на краще, а Денис з Юлею просто не виходили з залу останні 2 місяці».

«Мені дуже подобається приймати участь у цих змаганнях. Організатори створюють теплу атмосферу та затишок  і ти не відчуваєш хвилювань коли виходиш на паркет. Також я хочу подякувати за підтримку компанії «Фокстрот», вони завжди дарують незамінні у повсякденному житті подарунки, і це дуже приємно. Я вважаю, що це один з найкращих турнірів в Україні!» - поділився своїми враженнями Денис Лебедєв.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.