Чернівчанин представлятиме Україну на юнацькому Євро-2015 з карате

05 січня 2015, 23:24
Власник сторінки
0
15
Чернівчанин представлятиме Україну на юнацькому Євро-2015 з карате

Єдиним, хто серед буковинців здобув право представляти Україну на чемпіонаті Європи з карате WKF 2015 в юнацькій номінації, став 15-річний чернівчанин Олександр Карась.

Вихованець СК «Максимум» (тренер Павло Шестаков) Олександр Карась пробився до складу національної збірної України з карате WKF серед кадетів у ваговій категорії понад 70 кг. З-поміж пів сотні буковинських каратистів, які також боролись за місце у національній команді в різних категоріях, Олександр єдиний, хто успішно пройшов усі відбірні етапи та посів місце в основі.

23 листопада Карась впевнено переміг на домашньому Чемпіонаті  України серед молоді і приніс єдине «золото» на всю Чернівецьку область, а 6 грудня закріпив за собою місце у збірній, завоювавши на другому етапі «Trbovle Open» у Словенії «бронзу».

Єдиний представник Буковини вже  за два тижні вирушить на збори до столиці під керівництвом головного тренера  молодіжки, а на початку лютого представлятиме Україну на 42 Чемпіонаті Європи з карате WKF серед кадетів, юніорів та молоді в Цюріху.

За словами Павла Шестакова, бути в основі збірної України – це та мета до якої вони прагнули разом з Олександром. Про це мріє практично кожен, хто активно виступає на змаганнях. Сашко є із тих спортсменів, які хочуть і вміють багато працювати, – зазначає тренер, тому тепер їхнє головне завдання підійти до Євро-2015 в найоптимальніших фізичних кондиціях.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
ТЕГИ: карате
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.