Управлінням спорту повинен керувати лише фахівець спортивної галузі, - Максимчук

11 серпня 2014, 00:03
Власник сторінки
0
73

Борис Максимчук, майстер спорту України з боротьби самбо, наголосив, що спортивна сфера Вінниччини буде розвиватись лише тоді, коли Управлінням з питань фізичної культури та спорту керуватиме фахівець

Борис Максимчук, майстер спорту України з боротьби самбо, наголосив, що спортивна сфера Вінниччини буде розвиватись лише тоді, коли Управлінням з питань фізичної культури та спорту керуватиме фахівець, який має відповідну освіту та досвід. Таким фахівцем Борис Максимчук вважає нинішнього керівника цього відділу - Сергія Дідика.

Рішення Вінницької ОДА об’єднати Управління з питань фізичної культури та спорту та Управління у справах сім’ї та молоді в один підрозділ сколихнуло населення Вінниччини. Оскільки така реорганізація найбільше торкнеться вінничан, які працюють в цій сфері, першим прокоментував рішення Вінницької ОДА Борис Максимчук, бронзовий призер Світу з боротьби самбо та дзюдо, заслужений тренер України, директор спортивного клубу/магазину «Максимус». 

- Об’єднати ці дві галузі, спорту та сім’ї-молоді, як показує практика - просто безжально загубити кожну з них. А якщо спортивною сферою буде керувати не фахівець, який має освіту та досвід, то можна сказати до побачення усім тим результатам, які є сьогодні! – зазначив Борис Максимчук у соцмережі.

Насправді, очолювати Управління з питань фізичної культури та спорту зовсім нелегко, як це може здаватись на перший погляд. Тому, людина яка немає жодного відношення до спорту, буде неефективно керувати всією спортивною сферою області, їй буде  надзвичайно важко організувати і забезпечити розвиток спорту. В результаті, спортивна галузь може зазнати багато проблем, які найбільше відчують на собі спортсмени, тренери та організатори різних спортивних змагань.

Наразі начальником Управління з питань фізичної культури і спорту являється Сергій Дідик, який все своє життя повністю присвятив спорту. Сім’я Дідика теж пов’язана зі спортивною сферою. Дружина - майстер спорту та старший викладач педуніверситету, син – чемпіон Світу з греко-римської боротьби. Сам Сергій Дідик відомий не лише в Україні, а і далеко поза її межами як найсильніша людина планети та найтитулованіший у свій час важкоатлет України. Останні 2 роки Сергій Дідик успішно керує всією спортивною галуззю області. Він активно пропагує спорт і підтримує вінничан-параолімпійців. Сергій Дідик добре зарекомендував себе як спеціаліст своєї справи та управлінець. Тому цілком логічно, що саме така людина і повинна продовжувати очолювати відповідний підрозділ Вінницької ОДА. 

Довідка.

Дідик Сергій Михайлович народився 22 березня 1961 року в с. Балині Літинського району.

Освіта вища, закінчив Київський державний інститут фізичної культури, тренер-викладач з важкої атлетики.

2002-2006 р. – тренер-викладач з пауерліфтингу Вінницької обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Колос».

З 2006 року працював директором Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5, тренер – викладач Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5 (за сумісництвом).

З 2012 р. – начальник Управління з питань фізичної культури і спорту Вінницької облдержадміністрації.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.