Вінницька організація Аграрної партії – політична сила чи дах для шахрайства?

12 травня 2017, 09:16
Власник сторінки
2
89

Не було б так смішно, якби відверто не хотілося плакати. Саме на такий настрій надихає флешмоб Вінницької організації Аграрної партії «Не дамо вкрасти землю!».

Не було б так смішно, якби відверто не хотілося плакати. Саме на такий настрій надихає флешмоб Вінницької організації Аграрної партії  «Не дамо вкрасти землю!». Головні дійові особи: Гуцол Сергій Володимирович та Корнійчук Олександр Васильович. Дивлячись на ці фото аж крутиться на язиці: на злодіях шапка горить. Та це все одно як начепити лису табличку з написом: «Не дам їсти курей (бо я їх вже сам поз’їдав)».

Ні політиками, ні, тим паче, аграріями, цих людей аж ніяк не можна назвати.  Все що вони могли, вони уже вкрали, і кому, цікаво, тепер  вони адресують свій флешмоб, самі собі? Не дарма пан Корнійчук опускає очі тримаючи табличку із відповідним написом. Він то добре знає, як в 2012 році при реорганізації Вінницької державної сільськогосподарської  дослідної станції пропало 15 га землі у с. Агрономічне і раптом стали приватною власністю директора Інституту кормів. Сьогодні Олександр Васильович є власником шести чималих земельних ділянок, його володіння добралися аж до Київської області!

Друга дійова особа Сергій Гуцол, власник чотирьох земельних ділянок, та разом з дружиною Інною, депутатом Агрономічної сільської ради, мільйонних прибутків від аптечного бізнесу.

Але найбільша біда в тому, що люди, маючи все це, не можуть зупинитись, і сьогодні ці яскраві представники Аграрної партії сприяють та підтримують дерибан 500 гектарів (ви тільки уявіть собі об’єми) державної землі наукового значення у с. Агрономічне! І це в той час, коли з усіх трибун лідер партії Віталій Скоцик закликає не допустити скасування мораторію на продаж землі, не дати можливості зосередити землі сільськогосподарського призначення у руках спекулянтів, його вінницькі колеги відкрито сприяють розпродажу землі головою сільської ради с. Агрономічне, незаконно розділивши її на 7 тисяч земельних ділянок. Все це підтримується відкрито на офіційній сторінці партії у фейсбуці. Сергій Гуцол на прохання своєї дружини організовує прес-конференції для організаторів дерибану.

То де справжнє обличчя партії? Те, яке показує на глянцевих сторінках Віталій Скоцик? Чи те, яке показують не соромлячись його вінницькі колеги?

Повірте, шановні партійці, часи змінилися, і вкрасти землю вам точно вже ніхто не дасть! 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.