Мент

08 лютого 2017, 19:19
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
2
321

Стовідсотковий мент. Не мусор.

Проженний ментяра, який горить своєю роботою. З поняттям офіцерської честі. Воював на Східному фронті. Бойовий генерал. Справжній. Ніби з іншої епохи. Таких в наш час роблять дуже мало. Для антуражу йому навдивовиж не вистачає козацької шаблі.

Дивуюсь, що чимало притомних людей ведуться на відверту херню про генерала Князєва і пишуть про якесь його "сумнівне минуле". Яке ж сумнівне минуле може бути у людини, яка все життя у професії, жодного робочого скандалу, жодної догани, пройшов бойове хрещення на війні, розгрібав непрості ситуації на Закарпатті і на Рівненщині.

До речі, про мою рідну Рівненщину. В області ще довго пам'ятатимуть історії (цілком правдиві), як до Князєва приходили місцеві рєшали-корупціонери, просячи їх не чіпати, пропонуючи "долю" і т.д. Вилітали з його кабінету підсрачниками - у буквальному значенні слова - з таким криком, що було чутно на вулиці.

Підлеглі бояться його до втрати свідомості. І якщо в іншій професії, це зазвичай є вадою, то в цій - це перевага. У цьому середовищі страх є синонімом поваги. Водночас від його підлеглих знаю: провинився - краще під землю провалитися, ніж потрапити йому на очі; працюєш на совість - буде цінувати твою роботу і ставитись, як до рідного.

Вірю в нього. Вірю, що не скурвиться, а служитиме державі і нації.



Андрій Лозовий,

Народний депутат України,

Заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка 


Источник: http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://censor.net.ua/b5150

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
ТЕГИ: Радикальна партія,Олег Ляшко,мент,Андрій Лозовий,поліція,фракція РПЛ,Рівненська область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.