Як соцмережі розвивають в нас телепатичні здібності?

22 червня 2016, 19:51
Власник сторінки
Психолог
0
208
Як соцмережі розвивають в нас телепатичні здібності?

«Уявіть собі, люди можуть спілкуватися подумки!» - говорив Тесла майже 100 років тому. Для цього потрібно було мати лише 2 голови – хто думає і кому думають. Жодних допоміжних пристроїв та звуків.

Instagram мав на меті зібрати на своїй платформі професійних фотографів та початківців, котрі могли б ділитися своїми роботами. В результаті почало викладитися туди все, що лише може сфотографувати жива людина. Зараз навіть є курси фотографування їжі для Instagram. Facebook створювався для того, щоб тримати зв'язок із друзями та близькими.

Як сталося так, що соціальні мережі почали розвивати у нас телепатичні здібності?

«Уявіть собі, люди можуть спілкуватися подумки!» - говорив Тесла майже 100 років тому. Для цього потрібно було мати лише 2 голови – хто думає і кому думають. Жодних допоміжних пристроїв.

Так, як дядько Тесла не розповів нам усі умови для вдалого телепатичного процесу, - довелося самим багато років вигадувати велосипед. І от що ми маємо:

Соціальні мережі дають нам змогу спілкуватися на різних відстанях подумки. Погляньте самі:

Спочатку з'являється емоція, потім текст. Отримувач бачить текст, що викликає емоцію. 

В процесі написання повідомлення людина проговорює про себе текст із відповідними емоціями. Ні слова не кажучи, натискає кнопку "Відправити". Інший за секунду вже володіє надісланою інформацією, хоч він може знаходитися за тисячі кілометрів.

Коли я хочу написати приємне повідомлення коханому - я, набираючи текст, налаштовуюся на нього і переживаю лише приємні емоції. Якщо у відповідь я отримала пропозицію прогулятися - я починаю відчувати бадьорість та піднесення. І це все відбувається лише всередині кожного з нас. 

Зауважте, ми обмінюємося інформацією, не бачимо один одного, і при цьому не вимовляємо ні слова. Високий рівень телепатії вирізняється відсутністю смайлів, що ускладнює розуміння інформації. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
ТЕГИ: психология,социальная сеть,социальные сети,телепатия,Facebook,социальные проблемы,соцсети,психика,СМС,психологи,Instagram,психолог,Tesla Motors,социальная психология,психологія,гумор,жарт,соціальна свідомість,метафізика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.