Середа Борис Петрович обладатель высокой научной награды

06 грудня 2015, 16:26
Власник сторінки
Журналист
0
140

Середа Борис Петрович обладатель высокой научной награды

 

НАГОРОДА ЯРОСЛАВА МУДРОГО у викладача ЗДІА!

 

16 травня 2009 року в приміщенні Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова відбулася чергова щорічна Конференція АН ВШ України. Відкриваючи конференцію, президент Академії М.І. Дробноход привітав присутніх із Днем науки й нагадав про День пам\'яті жертв політичних репресій, який також відзначається в ці травневі дні.
Присутні вшанували хвилиною мовчання пам\'ять видатного вченого-фізика, академіка-засновника АН ВШ України О.Г. Влоха, відомого вченого-економіста академіка Ю.В. Ніколенка, відомого вченого-металурга академіка Ю.С. Постольника, відомого вченого-хіміка академіка І.О. Шевчука, які пішли з життя протягом року, що минув від попередньої конференції Академії.
За традицією, конференція розпочалася з вручення академічних нагород.

Нагороду Святого Володимира рішенням Президії Академії присуджено відомому вченому-фізикові, академіку-засновнику Академії П.В. Петренку за визначний внесок у розвиток української науки і вищої освіти.
Нагороду Ярослава Мудрого присуджено академікам Л.П. Бучацькому, М.М. Великому, В.І. Сергійчуку, Б.П. Середі, І.А. Шайкевичу, О.К. Закусилу за цикли наукових робіт, монографії і підручники останніх років.
Ми пишаємося тим, що серед нагороджених - завідувач кафедрою обробки металів тиском Б.П. Середа!

 


ВіТАЄМО!!!
д.т.н., професора., академіка академії наук вищої школи України
СЕРЕДУ БОРИСА ПЕТРОВИЧА,
з високою нагородою!
 





                                                                                                        

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.