Як молодь, яка готова замінити "політичних динозаврів", вивчала досвід Австрії

09 вересня 2015, 16:35
Власник сторінки
економіст
0
55

В Україні треба сформувати критичну масу молодих людей, які будуть носіями змін, зможуть здійснити трансформацію країни та замінити "політичних динозаврів"

Саме такі молоді люди стають учасниками програми Фонду Богдана Гаврилишина "Молодь змінить Україну"

Пропонуємо Вам ознайомитись із досвідом, який молоді українці вивчали у Австрійські Республіці у 2015 році.

Деталі про програму:

«Молодь змінить Україну» – це ключова, довгострокова програма Фонду, яка стартувала з кінця 2012 року і щороку набирає обертів.


Ініціатор та ідейний натхненник програми Богдан Гаврилишин переконаний, що потенціал України є надзвичайно великим завдяки людському капіталу і природним багатствам.  Але для того, щоб країна максимально використала цей потенціал, потрібна трансформація всіх органів влади, економічної і соціальної систем, політики щодо навколишнього середовища (біосфери).

Основна мета Програми – створення критичної маси молодих людей, які є рушієм змін і можуть здійснити трансформацію України. 

Австрія, Німеччина, Норвегія, Швейцарія, Швеція, а також Польща – це шість найбільш ефективних, "здорових" європейських країн, досвід яких допоможе молоді – учасникам Програми – побудувати нову якісну державу – Україну.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.