Чому я хочу стати міліціонером?

15 лютого 2015, 22:37
Власник сторінки
0
1513
Чому я хочу стати міліціонером?

У зв'язку з реформуванням в Міністерстві внутрішніх справ України я вирішила долучитися до такої справи,як стати міліціонером.Що для цього потрібно?

   Професія міліціонер дуже складна і відповідільна.Основне завдання міліціонера - охорона громадського порядку.З цією метою він має право здійснювати низку дій,у тому числі перевіряти у людей документи,вимагати від них дотримання суспільних норм і правил,затримувати тих,яких є підстава підозрювати в здійсненні правопорушень,і доставляти у віділення міліції.
  Міліціонерові необхідні спеціальні знання і уміння,що дозволяють професійно,швидко і без ризику для оточуючих затримувати порушників правопорядку,при неохідності стріляти,протистояти безладу в натовпі тощо.
  Потрібна і юридична грамотність.Міліціонерові потрібно і багато інших рис:хороша фізична витривалість,тренованість,висока швидкість реакції,хороший зір,слух.Чесність,інтерес до роботи з людьми і бажання їм допомагати.Зібраність,стійкість до стресів,підвищена відповідальність.
  Хоча більшість службовців в міліції - чоловіки,жінки за бажанням теж можуть знайти себе і реалізувати в цій професії.
  Перспективи кар'єрного зростання - присвоєння вищих звань,здобуття вищої освіти в університетах МВС.
  Незважаючи на всі труднощі і «підводні камені» даної професії,великим заохоченням для співробітника є подяка і довіра громадян, захистом яких він займається.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.