З чого складається граматика англійської мови

31 травня 2014, 18:34
Власник сторінки
0
319

Розбираємо граматику англійської мови "на пальцях".

Граматика англійської мови складається з таких підрозділів:

Часи англ. мови. Їх нараховується 16, вони поділяються на 4 групи: неозначені, тривалі, доконані та доконані тривалі. Для їх запам’ятовування найкраще вивчати кожну групу одна за одною, щоб не плутатися в майбутньому.

Закінчення дієслів. Цей розділ навчає правильно писати та використовувати закінчення –ed та –ing (ще називається інговим закінченням).

Модульні дієслова. Це дієслова, що відрізняютсья від інших тим, що вони є незмінними у будь-якому часі, а дієслово, що використовується після будь-якого модульного дієслова, не змінює свою форму і залишається незмінним. Всього в англійській мові нараховується близько 10 Module Verbs (might, can, may, must, will, have, should, would та інші).

Герундій. Одна з найважкіших тем при вивченні граматики англійської мови, оскільки для її вивчення потрібно запам’ятати безліч слів та правила їх написання. Ця тема зажди викликає питання у школярів, студентів та інших учнів.

Використання used to. Ця конструкція використовується для позначення минулої звички або ж для того, аби показати, що людина набула чи не набула нової якості.

Конструкція to be going to, що дуже схожа на використання will, проте має свої особливості.

Та багато інших. Для того, аби вивчити граматику завітайте на сайт http://easy-english.com.ua/english-grammar/.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.