Проти в.о. ректора черкаського вишу відкрите кримінальне провадження

23 квітня 2014, 15:31
Власник сторінки
0
32
Проти в.о. ректора черкаського вишу відкрите кримінальне провадження

Як стало відомо з надійних джерел у прокуратурі, 4 квітня 2014 року було відкрито кримінальне провадження №420114250010000026, про що внесені дані до єдиного реєстру досудових розслідувань того ж дня.

Як стало відомо з джерел у прокуратурі, 4 квітня 2014 року було відкрито кримінальне провадження №420114250010000026, про що внесені дані до єдиного реєстру досудових розслідувань того ж дня.

Качалі Тамарі Миколаївні, що наразі виконує обов’язки ректора у Черкаському державному технологічному університеті інкримінується стаття 191 частина 2 кримінального кодексу України.

Ст.191 ч.2: Привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем - карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

При перевірці прокуратурою міста Черкаси виявлено що в період з 08.09.2009 по 01.02.2012 посадовою особою Черкаського державного технологічного університету внаслідок зловживання службовим становищем привласнено грошові кошти в сумі 35904,74 грн., які були виплачені, як заробітна плата з Державного бюджету України, старшому викладачу кафедри менеджменту Коваль А.В., яка в цей період перебувала за межами України.

Наразі матеріали провадження скеровано до Придніпровського РВ в м. Черкаси УМВС України в Черкаській області для здійснення досудового розслідування.

Я розумію що це абсолютно небажана інформація для Тамари Миколаївни, але як то кажуть - собаки гавкають, а караван іде. Процес вже запущено. Дану новину дуже активно видаляють звідусіль де вона з'являється, проте у Тамари Миколаївни просто не вистачить грошей усім "прочехлити", хоча хто знає... Стосовно наклепу і т.д. і т.п. - зверніться до прокуратури, справу веде прокурор Мирончук М.С. Або ж до придніпровського РВ УМВС, слідчий Каплінська В.В. А то й єлементарно зробіть запит за номером провадження.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.