Чи потрібен відпочинок без Бога?

01 серпня 2013, 09:49
Власник сторінки
0
537
Чи потрібен відпочинок без Бога?

Чому «відпочиваючі» в основному втомлені навіть на відпочинку?

Літо в самому розпалі… Для  більшості із нас це перш за все час відпусток. Але чому так мало щасливих облич? Чому «відпочиваючі» в основному втомлені навіть на відпочинку? Чому так рідкісні вигуки: «Який я щасливий!». Багато людей продовжують похмуро обговорювати проблеми,тим самим  гнівити Бога та знищувати себе. Справжній відпочинок - це  «щастя». Тому для віруючої людини життя не  життя, якщо немає храму. І це правильно.

 А чи потрібен відпочинок без Бога? Чи потрібен такий відпочинок взагалі?! Ворог людського роду не спить, він вимагає від нас життя за принципом «хліба та видовищ», а думки про нашого Творця  відходять на задній план. Але ж це не відпочинок – це зло для тіла і душі. Зло, яке спустошує та руйнує нашу безсмертну душу і не дає сили тілу. Адже наш Творець - є спокій, мир, життя!!! Пізнавати Бога можна через подорожі, зустрічі із близькими та рідними. Адже саме за цим ми їдемо на відпочинок. Пізнавайте висоти гір,глибини морів,безмежність пустель, тишину свого внутрішнього світу – і в тому бачте Творця.

І нехай відпустка подарує Вам тиху  радість, душевний спокій та  нові сили для  спілкування із Богом. Набирайтесь сил  для себе, для реалізації добра в нашому непростому світі. Радійте та дякуйте Богу!Відпочиваючи, бережіть життя для Щастя в родині!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.