Чоловіки, не забороняйте аборт, краще допоможіть матеріально!

09 квітня 2013, 06:15
Власник сторінки
юрист-кримінолог
0
1854

Мета скоротити кількість абортів свята і прекрасна, але…

Законодавчі  ініціативи депутатів давно вже перестали дивувати оригінальністю, іноді безглуздістю чи відвертою неповагою до верховенства права.  Але ініціатива щодо законодавчої заборони абортів   вражає з новою силою.

Це єдине питання, в якому у буквальному розумінні виявляється чоловічий шовінізм, або, якщо бути політ коректним,  гендерна нерівність. По-перше, чиста математика – яка б політична сила не підтримала б цей закон, все одно це будуть переважно чоловіки.  Жінки, я пропоную об’єднатись і запропонувати ще один спосіб скорочення кількості абортів – примусове використання чоловіками протизаплідних засобів (примусити на законодавчому рівні і встановити відповідальність за ухилення).

А якщо без жартів, то проблема абортів вирішується абсолютно іншим  шляхом. Я вже не хочу зупинятись на елементарному – на правах жінок, про це сказано та написано чимало.  Чоловіки, запитайте у жінок, чому вони роблять аборти?  Може я вас здивую, але аборти роблять не через розпусту, а через бідність та непоінформованість. Частині жінок просто не вистачає коштів на утримання дитини, інша частина (підлітки) – просто не знає як попередити вагітність і що таке вагітність та аборт.  Панове депутати, хіба ви не знаєте  скільки наших жінок утримують дітей самотужки? Є  ж офіційна статистика.  Наших жінок, спочатку загнали у глухий кут, а потім ставлять над ними досліди.  Якщо ваші наміри щирі і ви дійсно хочете завадити абортам (у чому немає сумніву) – ось вам вірний шлях:

-                                   Доопрацюйте сімейне законодавство таким чином, щоб біологічний батько дитини не міг уникнути обов’язку утримувати  свою дитину.  Спробуйте запобігти масовому  приховуванню татусями реальних доходів 

-                                   Проголосуйте за  такі виплати на дитину, на які б можна було її утримувати  (хоча б до 14 років). Дайте мамам-одиначкам хоча б кімнатку у гуртожитку. Адже більшість молодих дівчат просто не мають куди привести свою дитину з пологового будинку. Аборти роблять не ті у кого все гаразд, а ті, хто щойно вирвався із занедбаного села чи містечка і ледь заробляє на харч. Для таких дівчаток повернення до батьків на руках з дитиною – це зруйнування всього її життя.

-                                  Організуйте нарешті нормальну просвітницьку роботу із школярами, починаючи з 12-літнього віку. Розкажіть їм не лише про «пестики» и «тычинки», а про сучасні протизаплідні засоби, про згубні наслідки аборту, про цикл та дні можливого запліднення . Адже у юному віці вагітність  є результатом елементарної необізнаності.


Якщо жінка, знатиме, що не залишиться сама з дитиною, що держава надасть їй кімнату (принаймні), виплатить гроші на їжу та одяг(хоча б) – повірте, більшості абортів  просто не відбудеться. 

А якщо це не переконує, то можу  спрогнозувати  на що перетвориться заборона абортів.  Жінка, у якої нема житла і коштів на утримання дитини, все одно піде робити аборт, але  буде змушена робити це підпільно за великі гроші, не завжди у приміщеннях медичних закладів. Тобто ми отримуємо одним пострілом –  збільшення порушень закону,  надумані діагнози для нібито аборту за медичними показниками, корупцію (жінки будуть платити лікарям, а лікарі правоохоронцям), та загрозу не лише здоров’ю, а й життю тих жінок, яким будуть потайки робити аборти на дому чи в інших непристосованих місцях.

Депутати-чоловіки, які підтримують цю ініціативу, пропоную вам пройти тест на щирість намірів. Підніміть руки ті, хто готовий взяти на роботу вагітну жінку!!!!!! 

P.S.  Особисто сповідую розуміння гріховності аборту, і жодним чином не виправдовую такий вибір жінок. На моєму рахунку вже до десятка переконаних жінок, які зупинились вчасно і народили чудових малят. Але розумію мотивацію цих жінок, не засуджую (хай Бог судить) і вбачаю величезну вину держави в такій кількості абортів в Україні.

Не забороняйте аборти, а допоможіть народити і виростити!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.