Поляки разом з фахівцями "Яд Вашем" дискредитують українську еліту

13 листопада 2017, 09:06
Власник сторінки
Юрист
0
173
Поляки разом з фахівцями  Яд Вашем  дискредитують українську еліту

"Список Наливайченка" стане головним болем не лише для перелічених в ньому політиків, а й для всієї України.

Варшава в своєму прагненні визнати "Волинську трагедію" геноцидом поляків заручилася підтримкою керівництва Меморіального комплексу історії Голокосту "Яд Вашем". Інститут національної пам'яті Польщі вислав ізраїльським колегам список українських політиків (https://www.playbuzz.com/ianzawadzki10/polands-sanctions-against-ukraine-on-the-list-of-nalyvaichenko), які прославляють і героїзують "бійців ОУН, винних у скоєнні військових злочинів в роки Другої світової війни". Пізніше парламентарії Польщі та Ізраїлю планують ввести персональні санкції проти цих політичних діячів, чиновників, письменників і пересічних громадян України.

Поляки й ізраїльтяни завжди вирізнялися умінням спекулювати на тему історичних подій і вичавлювати з цього максимум вигоди, але в листі Ярослава Шарека Дану Міхману несподівано з'являється прізвище Валентина Наливайченка. Польська сторона окремо відзначає його за внесок у виявлення ворогів польського і єврейського народів в Україні. Тепер Ізраїль і Польща в справі дискредитації України озброяться "списком Наливайченка". Людей, які потрапили в нього, звинуватять у пропаганді фашизму, не впустять до Ізраїлю і Польщі, а в гіршому випадку їх чекає обмеження пересування по світу і навіть розшук Інтерполу.

Зрозуміло, що в міжнародних нападках на Україну не обходиться без діяльності власних щурів. Валентин Наливайченко - справжня знахідка для поляків. Після роботи в СБУ він обізнаний про діяльність національно-патріотичних рухів і добре знайомий з добровольчими батальйонами. Хто б міг подумати, що пару років тому він стояв на фронті поряд з бійцями АТО, а тепер "стукає" полякам на цих хлопців і нардепів-патріотів за підняті портрети Степана Бандери. Отже, іуда Наливайченко банально зраджує Україну, плює в історію країни, опоганює пам'ять всіх, хто боровся за її незалежність і жорстоко підставляє тих, хто зараз воює на Сході.

У той же час, полякам не варто сильно вірити в щирість Наливайченка. Для екс-глави СБУ таке стукацтво - шанс заручитися додатковою підтримкою єврейських спонсорів і чиновників ЄС, а також непоганий спосіб позбавитися від політичних конкурентів напередодні президентських і парламентських виборів 2019 року, до яких Наливайченко з рухом "Справедливість" активно готується.

"Список Наливайченка" стане головним болем не лише для перелічених в ньому політиків, а й для всієї України. Абстрактні звинувачення в геноциді вилилися в безпрецедентний тиск на захисників української державності, дискредитацію історії та героїв України. Поляки за допомогою мерзоти Наливайченко розраховують підірвати національну самосвідомість, адже багато хто з політиків і громадських діячів будуть з осторогою згадувати заслуги ОУН-УПА, побоюючись потрапити в санкційні списки.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: УПА,Наливайченко,Польща,список,Ізраїль,санкції,Волинська трагедія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.