Правильний чоловік на правильній позиції

19 жовтня 2017, 14:03
Власник сторінки
Писатель,политический эксперт
2
252

Спікерський досвід Прем'єра Володимира Гройсмана зробила його майстерним комунікатором із позакоаліційними парламентськими силами і групами впливу.

Динаміка прийняття ключових реформ створила сприятливі умови для зростання економіки.

ПЕНСІЙНА І МЕДИЧНА РЕФОРМИ - ПЕРСОНАЛЬНІ ПОЛІТИЧНІ ПЕРЕМОГИ ВОЛОДИМИРА ГРОЙСМАНА!!!
В очах парнерів українська влада постає договороздатною і відповідальною, що розширює поле для маневру і в царині інвестиційній, і в царині доступу до фінансових ринків! Це дуже збалансована і відповідальна політика. Три важливих реформи за два місяці - це майже революційні зміни! Адже електронні довірі послуги - це вже перехід в інший технологічний уклад!Колись фраза Володимира Гройсмана, кинута при голосуванні за його кандидатуру - "Я вам покажу, що таке управління державою.." обростала деякими іронічними коннотаціями, то час потвердив серйозність намірів, і особливий тип мобільності самого Гройсмана. Він сучасний і динамічний - саме ці риси роблять, як показали саме останні визначні законопроекти, роблять його вже тепер передбачувано результативним. Країні так потрібні ці політичні перемоги! Вони повертають віру людей у власну країну, що миттєво відзначається парнерами по цивілізаційному табору! Якщо до кінця року Рада завершить законодавче оформлення усіх ключових реформ, країна впевнено розпрощається зі своїм феодально-кримінальним минулим, а зовнішня підтримка, солідарність цивілізованого світу з Україною лише зростатиме.
Так що всі, хто іронізував зі знаменитої вже фрази - "Я вам покажу, що таке управління державою...." очевидно, що змінили своє ставлення до неї і нове розуміння цієї фрази починає сприйматися як персональна гарантія Володимира Гройсмана.
ТЕХНОЛОГІЧНА РОБОТА
Варто особливо прискіпливо вивчити технологію просування реформ. Тут Прем’єр і Кабмін діяли непоспішно, але і невідворотньо. Спочатку суспільство інформувалося про початкову – рамкову ідею. Що створювало зразу хвилю несприйняття з боку політичних опонентів. Але місяць-два професійної дискусії всю політичну піну змивали і починалася предметна розмова з професійними колами, власне з тими, кому доведеться імплементувати самі закони. Коли ж професійне середовище, профільні спеціалісти робили свої висновки – плацдарм прихильників реформи розширюввався і вже професійне середовище починало тиснути на політичне середовище. Це цілковито сучасна модель, і вона дозволяє формувати великі бази даних щодо можливих наслідків і можливого опору реформам. Тож боротьба за ці ключові реформи навчила Володимира Гройсмана шукати широкої підтримки саме в професійних колах, адже вони – сторожі живучості систем. І ця стала комунікація з професійними колами стала особливим актуальним інструментарієм успіху. Кабмін Гройсмана менш нервозний і спорадичний від Кабміну Яценюка, і це цілком пояснимо. Зовсім інше міжнародне тло забезпечив президент Порошенко, і ця міжнародна впевненість робить ситуацію менш нервовою і більш системною. Володимир Гройсман не суєтний управлінець , я ця відмова від метушливості народжує нову впевненість у майбутньому для більшості активних українців. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.