Мітинги під радою

06 жовтня 2017, 14:42
Власник сторінки
0
80
Мітинги під радою

Вчора, 5 жовтня на площі Конституції під будівлею Верховної Ради України відбувся мітинг.

     Акція налічувала около 200 активістів, серед них - переважно хлопці, віком 18-20 років. Деякі з них у камуфляжі, дехто в чорному одязі, у кількох закриті обличчя. Особлива прикмета - наявність прапорів "Свободи" та "Національного корпусу".
     Націоналісти мітингують проти законів Порошенка. Президент 4 жовтня вніс на розгляд парламенту законопроекти - "Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях" та "Про створення необхідних умов для мирного врегулювання ситуації в окремих районах Донецької та Луганської областей". Дані законопроекти продовжують особливий статус Донбасу та прописують Мінські домовленості в законах України.
     Але чи не занадто "голосно" та "підозріло" відбувалося мітингування? Мені здається, що "свободівці" та "Національний корпус" "слегка" перегнули палку, вони кілька разів запалювали димові шашки, а також фаєри на знак протесту проти легітимізації на законодавчому рівні Мінських угод.
     Однак, після закінчення засідання парламенту активісти безперешкодно покинули площу Конституції у напрямку маріїнського парку. Мабуть їхній провокативні діяння стримував наряд Національної гвардії, який весь час забезпечував охорону Ради.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Верховная Рада,законопроект,ВРУ,законопроекты,мітинг,законопроекти,мітинги протесту,проплачений мітинг
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.