Кіс ван дер Піль "Постріл: Рейс MH17, Україна у новій холодній війні"

04 жовтня 2017, 12:34
Власник сторінки
програміст, журналіст
0
140
Кіс ван дер Піль  Постріл: Рейс MH17, Україна у новій холодній війні

Там, де починаються великі гроші, безцінні людські життя, нажаль, набувають цілком конкретної вартості.

Дуже не хочеться це визнавати. Але. Вже кілька тижнів пильно спостерігаю за деталями розслідування катастрофи Боїнга MH-17. Все більше скидається на те, що ми стали жертвами великої світової політичної гри. Днями вийшла книга, у якій нідерландський політолог наводить безліч фактів того, що ця катастрофа стала способом скерувати напрям розвитку міжнародних відносин, приводом для непопулярних рішень, словом – інструментом для вирішення геополітичних протиріч. І лише для родичів – це залишається трагедією. Там, де починаються великі гроші, безцінні людські життя, нажаль, набувають цілком конкретної вартості.

Не знаю, чи то є все правда, проте джерелом, себто автором, виступає цілком шанована людина, професор Сасекського університету міжнародних відносин, голова політичної правозахисної громадської організації.

Враховуючи, що минають вже не місяці, а роки, а кінця-краю розслідуванню все ще не видно, довіряється словам Кіса ван дер Піля все більше.

Справа MH17 оповита таємністю, над якою все частіше фігурує штамп "Top Secret". Наразі спекуляція розслідуванням переслідує яку завгодно мету: втрату фактів, приховування винуватців, нехтування об'єктивністю, піар королівства Нідерланди (а чом би й ні), окрім основної – виявлення винних. Про шану до пам'яті загиблих і полегшення болю втрати родичам загиблих слідчі та їх ментори вже навіть не згадують.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: падение Боинга 777,Боинг-777
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.