Захистимо право селян на землю!

26 вересня 2017, 16:28
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
52

Більше року тому, у травні 2016-го, наша команда зареєстровала антирейдерський законопроект №4695 щодо захисту законних прав власників земельних часток (паїв).


У селян, особливо літніх людей, рейдери та аферисти масово забирають земельні паї. Щоб зупинити це беззаконня ми запропонували зробити обов’язковим нотаріальне посвідчення договорів оренди землі, укладених з фізичною особою.

Законопроект вже отримав позитивні висновки антикорупційного комітету та комітету з питань правосуддя, проте профільний аграрний комітет блокує його розгляд. А Мінюст обіцяє розробити власний законопроект. Цим хаосом у владі користуються рейдери, грабуючи селян і фермерів. Ми наполягаємо на невідкладному розгляді і прийнятті нашого законопроекту, щоб захистити права селян на землю.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.