Купуй українське, плати українцям!

20 вересня 2017, 16:40
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
93

Уряд нарешті береться за розум щодо реальної підтримки експортерів!


Згідно нашого з Віктором Галасюком і командою РПЛ Закону “Про забезпечення масштабної експансії експорту товарів (робіт, послуг) українського походження шляхом страхування, гарантування та здешевлення кредитування експорту” уряд мав створити експортно-кредитне агентство ще чотири місяці тому.

Створення українського ЕКА чекають і машинобудівники, і вагонобудівники, і суднобудівники, а також авіапром і оборонка. Це реальний механізм здешевлення фінансування та конкурентна перевага для виходу наших виробників на зовнішні ринки. Тримаємо ситуацію на парламентському контролі.

Будемо боротись за повноцінну реалізацію розробленого нами Антикризового плану розвитку економіки! Індустріальні парки, зняття податків з промислових інвестицій, безкоштовне підключення до інженерних мереж, валютна лібералізація для експортерів та держзакупівлі за формулою “Купуй українське, плати українцям!” – це наші першочергові пріоритети, щоб зробити високими зарплати і пенсії українців і не допустити надмірної інфляції.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.