Чого прагнуть засланці

19 вересня 2017, 15:23
Власник сторінки
0
168
Чого прагнуть засланці

?

 

Високопосадовці Кабміну разом з грантовими експертами під тиском функціонерів ЄС ведуть цілеспрямовану кампанію на дискредитацію і скасування мораторію на експорт лісу-кругляка. Їм вже кілька разів це не вдалося через позицію галузі та екологів і наш супротив в Раді. Тепер вони готуються ще більш ретельно. Що вони роблять?

 

1) Вони підмовляють європейських чиновників робити більш жорсткі політичні заяви. Такі, як нещодавно зробив Голова представництва ЄС в Україні Х’юг Мінгареллі. Мовляв, наступний транш кредиту від ЄС (600 млн Євро) не буде наданий, доки Україна не скасує мораторій. Це фактично політичний шантаж і примус нашої держави до нехтування національними інтересами. І відбувається він поза правовим полем, в політичній площині.

 

2) Вони розгорнули кампанію в медіа, в якій використовують брехню та маніпуляції, щоб очернити мораторій. І спікери у них вельми високого рівня, наприклад, Віце-Прем’єр з євроінтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе, яка робить непрофесійні, неправдиві та провокаційні заяви про мораторій, очевидно, на догоду європейцям. Мовляв мораторій неефективний, він порушує Угоду з СОТ та Угоду про Асоціацію і т.д. Це відверта дезінформація, на жаль, поширюється окремими ЗМІ на кшталт Європейської Правди.

 

3) Вони саботують мораторій на рівні органів державної влади та державних лісгоспів. Толерують контрабанду, цинічно заявляючи “мораторій діє, але ж ліс все одно везуть контрабандою, то ж який зиск з мораторію?”. Цим урядовці визнають свою бездіяльність та безвідповідальність. Паралельно штучно створюється дефіцит деревини на внутрішньому ринку, щоб показати мовляв “хоч мораторій і діє, проте проблему сировини для галузі він не вирішує, тож давайте його відмінимо”. Все це проти закону, посадових обов’язків урядників та здорового глузду. Інвестиції, робочі місця та податки необхідні країні як повітря! Тим, хто це не розуміє взагалі не місце на державній службі! 

 

Плани і тактика компрадорів, які хочуть перетворити Україну на сировинну колонію, очевидні. І ми з Олег Ляшко, РПЛ та однодумцями не дамо втілити їх в життя! Не допустимо в Україні #БезЛіс та #БезГрош!

 

#SaveForest #CreateJobs

https://www.facebook.com/Halasiuk/posts/2000491826893112

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.