KADORR GROUP ЯК КІСТКА В ГОРЛІ ОДЕСИ

14 вересня 2017, 16:36
Власник сторінки
0
96
KADORR GROUP ЯК КІСТКА В ГОРЛІ ОДЕСИ

"Разом зруйнуємо вашу Одесу"

Нещодавно, було оприлюдненно данні, щодо причетності Ківановських структур до фінансування бойовиків так званих "ДНР" та "ЛНР" , можуть нарешті поставити жирний хрест на "Бізнесі з "людським" обличчям". Тим паче, що після останніх викриттів , компанія "Kadorr group" може ще й втратити свого головного Київського лобіста Віталія Ковальчука. 
Виходить, що фактично й Адміністрація Президента України у вигляді цього "діяча" підтримує фінансування сепаратизму. Особливо, коли до Одеси приїжджає перший заступник голови АП зі своєю "п'єсою", в якій до речі одеська міська влада зіграла чи не головну роль, де Одеську архітектуру гвалтують новобудовами Кадору. 

Ось наприклад, нещодавна заява Міністерства Охорони Здоров'я України , що на території 24-поверхового житлового будинку компанії "Kadorr", ще в 1992 році підтвердили існування джерела які мають цілющі властивості та не є звичайними каналізаційними водами як повідомляють люди Аднана Ківана.
Наприкінці липня 2017 року Одеський обласний окружний суд, незаконно скасував припис ДАБІ Одеської області щодо замороження будівництва на Каманіна 16а, але після широкого резонансу в ЗМІ в МОЗ таки вирішили перевірити ділянку , на предмет під ґрунтових джерел.
Таким чином "Kadorr group" може очікувати на те, що цю территорію повернуть санітарно-оздоровчим комплексам, а будівництво його "халабуди" яка призведе до транспортного колапсу на Аркадії - стане неможливим.

Чи стане банкрутом сирійський бізнесмен? Це питання часу, адже наприклад тільки примусовий демонтаж його "монстра" на Каманіна, та виплата коштів вкладникам - вже натякає на розорення.

Головна проблема в тому, що Аднана Ківана все дедалі більше поглинає безкарність за його злочини, коли в той же час Одеська міська влада не зацікавлена у вирішенні даного питання і таким чином підіграє "бізнесмену" Ківану і дає час на розгортання його бурхливої антинародної діяльності не тільки в Одесі, а й по всій Україні.
У всьому має бути межа і наш терпець все дедалі уривається.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.