Мінздрав вбиває українців та засекречує інформацію про це.

12 вересня 2017, 19:29
Власник сторінки
Юрист
0
117

Повільно та завзято працівники Міністерства охорони здоров’я реалізують план геноциду українського народу. Стратегію зі зниження кількості громадян вони ховають за словом реформа.

До доказів же доступу нема – вперше за всю історію української державності Держкомстат приховав інформацію щодо народжуваності та смертності населення. Звичайно ж, зробив він це не за власною волею. Як на мене про жодну транспарентність, чесність та подолання корупції завдяки рішенням «месії української медицини» Супрун надалі взагалі не може йти мова. Якби все заплановане МОЗом йшло гладенько, на благо українського народу, не було б причини приховувати від суспільства інформацію, яка в найбільш очевидний спосіб засвідчує дієвість їхньої роботи.

Вочевидь, наші справи пішли ще гірше. Хоча ще рік тому здавалося, куди ж далі? Згідно даних ЦРУ, Україна посіла друге (!) місце у світі за рівнем смертності населення. На першому місці була держава Лесото. Невже цього року ми дісталися топу рейтингу? Відповідь про це ми не дізнаємося, необхідних даних у відкритому доступі же нема.

Взагалі, наш Мінздрав полюбляє грати в свої ігри за зачиненими дверима. У такий спосіб вони розробляли свій сміховинний проект медичної реформи. Без жодних консультацій з громадськістю, профільним середовищем, людьми, дотичними до процесу законотворення. Якби при розробці проекту до уваги було взято думки всі вищеперлічених, не вийшло б такої нісенітниці. Загрозливої та цинічної. Такої, що розвалює рештки української сфери охорони здоров’я, приносить хаос у законодавчий масив та елементарно суперечить здоровому глузду.

Тримаючи це в голові, не важко зрозуміти, чому громадськість втрачає можливість побачити динаміку розвитку основних демографічних показників своєї країни. Така закритість та непрозорість системи породжує відчуття вседозволеності у її представників. Саме тому не слід дивуватися, що реформа пані Супрун не вирішує проблем українців. Цей проект створювався не для цього. Тут мова йде про політичні амбіції та чималий фінансовий профіт тимчасово наділених владою осіб.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.