Заява КОО НРУ щодо "Прецеденту Саакашвілі"

11 вересня 2017, 19:22
Власник сторінки
3
933
Заява КОО НРУ щодо  Прецеденту Саакашвілі

Офіційна заява Київської обласної організації Народного Руху України щодо кричущого попрання прав і свобод 10 вересня 2017 року

Оминаючи особистосні оцінки значення фігури пана Саакашвілі серед Рухівців, заявляємо, що ми категорично не можемо проігнорувати саму ситуацію фактичної репресивної дії – шитої "білими нитками" "геніальної комбінації" олігархічної монополії по брутальній і, скоріше, януковичській за змістом і виконанням, спецоперації витісненню цього політика з політичної карти України. Так само діяла банда януковича. Відчувається рука тієї ж "команди" уже в рядах нинішньої влади. І це НЕ МОЖНА залишити без покарання! 

Попрання європейських свобод на право пересування, на право захисту у суді, вживання януковичських методів блокування руху транспорту (і авто, і залізничного), застосування тітушок!!!, "мінування"!!! (пам'ятаєте, ті самі методи "мінування станцій метрополітену біля Майдану!!!) – все це знову вилізло з печер олігархічно-монополістичного відчуття вседозволеності нових "володарів життя"… 

Рух не може мовчати – закликаємо побратимів рухівців голосно заявити про свою позицію, очікуємо НАЙСУВОРІШОЇ заяви на захист демократії від перших осіб НРУ! 

Рух Київщини твердо заявляє: олігархічно-монополістична диктатура не пройде! Руки геть від СВОБОД громадян! Руки геть від надбань Майданів! 

РЕПРЕСІЇ щодо інакомислячих – шлях до путінської катівні-московії, і аж ніяк не шлях у Європу… 

В той час, коли кращі сини і доньки України ціною свого життя захищають європейський вибір і свободи українців від зазіхань кривавого сусіда нав'язати нам диктатуру, в самій Україні влада відтворює доМайданівські методи управління країною. 

ВИМАГАЄМО: самого суворого ПОКАРАННЯ винних у діях, що аналогічні попранню прав студентів на Майдані 30 листопада 2013 року, дій влади по блокуванню вільного переміщення громадян (і негромадян України - але не менших справжніх Героїв Майдану), що разом стали щитом на захисті Незалежної України. 

П.с. Залишаємо за собою право на захист Конституційних прав і європейського способу співіснування держави і особистості У БУДЬ-ЯКИЙ доступній ГРОМАДЯНАМИ ВІЛЬНОЇ КРАЇНИ СПОСІБ!

Будемо пильними! Україна в небезпеці!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.