Енергетична незалежність за 3 роки

05 вересня 2017, 16:48
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
89

Ми пропонуємо дієві стимули для збільшення видобутку українського природного газу, залучення інвестицій, створення нових робочих місць та наповнення бюджету


Енергетична незалежність – це не пусті обіцянки чи плани без дій, не імпорт російського газу під виглядом європейського, не приватно-олігархічні облгази та обленерго, не десятки мільярдів субсидій замість енергомодернізації, не захмарні тарифи та штучні “імпортні” формули на кшталт «Німецький хаб+» чи «Роттердам+»…

Енергетична незалежність – це власні енергоресурси, передусім, український газ та вугілля, а також масштабна енергомодернізація! Ми з Віктором Галасюком та командою РПЛ вже провели в парламенті революційне законодавство про енергосервіс, яке економитиме країні до 1 млрд куб м природного газу на рік та 7 млрд грн бюджетних коштів щороку.

Тепер ми пропонуємо дієві стимули для збільшення видобутку українського природного газу, залучення інвестицій, створення нових робочих місць та наповнення бюджету. А головне в цьому підході – повна незалежність від імпортного газу вже через 3 роки!

Законопроекти №7062 та №7063 передбачають радикальну модернізацію системи оподаткування підприємств газовидобувної галузі. З одного боку вводиться нова висока плата за надра, де не проводиться видобуток, для стимулювання ефективного використання надр та наповнення бюджету. З іншого боку, для нових свердловин, де сьогодні немає видобутку, тимчасово (на 8 років) запроваджується стимулююче майже трьохкратне зниження ренти як поштовх для додаткового масштабного видобутку українського газу.

Це реальний шлях до здешевлення комунальних тарифів та розвитку промисловості! Це чергова законодавча ініціатива нашої команди, спрямована на реалізацію Антикризового плану розвитку економіки.

Українцям роботу і гідне життя!

 

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: газ,енергетика,Ляшко,Радикальна партія,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.